Prva najmanjša lovska kamera na trgu z možnostjo pošiljana fotografij in video posnetkov na e-pošto, mobilni telefon ali v oblak Molnus preko omrežja 4G. BG310-M je revolucionarna lovska kamera, ki prinaša številne funkcije po ugodni ceni.

Novost je uporaba 18650 Li-Ion polnilnih baterij z napetostjo 3,7 V.  Delovanje baterij v tej lovski kameri je precej daljše od drugih kamer, ki delujejo na klasične baterije velikosti AA.

Kamero je mogoče uporabiti kot varnostno kamero za nadzor krmišč. nepremičnin, avtomobilov, vrtov in drugih stvari. Največja prednost je zelo hitro pošiljanje fotografij in video posnetkov preko omrežja 4G!

Kamera BG310-M podpira tudi tehnologijo BolyRaw, ki zagotavlja popolne slike v vsaki situaciji. Funkcija Photoblock lahko samodejno nastavi hitrost zaklopa glede na svetlobne pogoje ISO. Večina lovskih kamer ima ISO vrednosti že nastavljene in se jih ne da spreminjati.

Nočni posnetki so prilagojeni, glede na krivuljo s tehnologijo BolyRaw, vedno pa je dosežena najboljša možna porazdelitev svetlobe. Nastala fotografija ni preveč ali premalo osvetljena.

Z uporabo solarnega polnilca, se lahko vstavljene 18650 Li-ionske baterijo sproti polnijo in tako zagotovijo praktično neprekinjeno delovanje kamere. Kamera in solarni polnilec sta med seboj povezana z microUSB kablom.

Kaj naredi kamero BolyGuard BG310-M boljšo od tekmecev?
Zelo majhna velikost – kamero je mogoče dobro zakriti
Deluje na 18650 Li -ion bateriji, katere je mogoče polniti
Vgrajen 4G/LTE modem
Enostavno upravljanje
Brezplačna oblačna storitev Molnus
Odlična cena
Podpora solarnemu polnilcu

 

Cena 245,00 EUR

Na zalogi

 
NAROČI ZDAJ!

Naročite kamero s klicem na telefonsko številko 041/353-19 ali pa z emailom na info@distria.eu