Katerega operaterja izbrati za uporabo v kameri?

Pogosto vprašanje, ki nam ga zastavljate je, katerega operaterja priporočamo za uporabo v lovski kameri? Na to vprašanje vam bomo odgovorili v temu zapisu in vam tako olajšali izbiro in prihranili denar. Ker se ponudba na trgu pogosto spreminja in operaterji prepričujejo z novimi, boljšimi akcijami, se bomo trudili, da bo ta zapis kar se da ažuriran.

Lovske kamere iz naše ponudbe podpirajo 2G omrežja, kar pomeni, da lahko iz izbora operaterja takoj izločimo Telemach in T-2. Le-ta delujeta samo na 3G in 4G omrežju, na katerih kamere ne delujejo. Preostanek operaterjev oziroma ponudnikov med katerimi lahko izbiramo: Telekom Slovenije (Mobitel), Si.Mobil, BOB, Izimobil in Sparmobil.

Forestcam LS880 lovska kamera

Predlagamo, da za uporabo v kameri izberete predplačniški paket. S predplačniškim paketom imate dober nadzor nad porabo denarja, poleg tega pa ne rabite plačevati naročnine, v času, ko kamere ne uporabljate.

Na dan 17.1.2017 ima najugodnejšo in najboljšo ponudbo operater/ponudnik Sparmobil. SIM kartico lahko kupite v vseh Spar trgovinah za ceno 2,90 EUR. Ob nakupu na kartici NI prednaloženega dobroimetja. Cena posameznega MMS sporočila (slike, ki jo prejmete na telefon) je 6,6 centa. Cena posameznega email sporočila (slike, ki jo prejemete na telefon/računalnik) je približno 1 cent. Poleg najnižjih cen posameznih MMS sporočil, za delovanje uporabljajo omrežje Telekom Slovenije, ki ima v ruralnih območjih zelo dobro pokritost. V svoji ponudbi imajo tudi paketne zakup količin, saj si za 6,99 EUR lahko za 30 dni zakupite 1500 enot – kar pomeni 1500 slik preko MMS sporočila oz. več kot 3000 slik preko email sporočila.


Priporočamo izbiro Sparmobil, zaradi najnižjih cen, odlične ponudbe paketnega zakupa in odlične pokritosti!

V kolikor morda vi poznate še boljšo in cenejšo možnost, nam to javite, da jo objavimo v temu zapisu. Obilo dobrih posnetkov vam želimo!

//Distria.eu

2 thoughts on “Katerega operaterja izbrati za uporabo v kameri?

  1. Lojze Murgelj says:

    Kolikor vem, lahko Spar kartico polniš samo fizično preko telefona, kar pomeni kartico vsakič jemati iz kamere. Sem lani kupil tudi sam, potem pa preklopil na Izid, saj lahko polnim preko računalnika.

    • Distria says:

      Pozdravljeni, drži kar ste napisali. Izimobil omogoča polnjenje kartice še na druge načine, kot Sparmobil. Tako, da dejansko je Izimobil bolj primerna izbira.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja