Razširjena ponudba izdelkov – Dogtrace

Z veseljem vas obveščamo, da smo z januarjem 2017 postali uradni zastopnik in prodajalec Dogtrace izdelkov! Naša razširjena ponudba sedaj zajema še ovratnice za šolanje psov, ovratnice proti lajanju in nevidne ograje.

Znamka Dogtrace sodi med vodilne svetovne proizvajalce opreme za šolanje psov. So člani EMCA združenja (združenje proizvajalcev elektronskih ovratnic), zato so njihovi izdelki kvalitetni in zanesljivi, za kar jamčimo tudi s 3 letno garancijo.

V ponudbi imamo več vrst ovratnic za šolanje psov z dometom od 250 do 2000 metrov. Izbirate lahko med ovratnicami z električnimi opozorili (+ zvok) ali brez (samo vibracijsko opozorilo in zvok). Na tem mestu obveščamo, da so ovratnice z električnimi opozorili narejene v skladu z najvišjimi standardi varnosti in spoštovanja do psa.

Za vse “preglasne” pse pa imamo na voljo ovratnice proti lajanju, ki delujejo na princip zaznavanja tresenja glasilk. Gre za učinkovito rešitev, saj ovratnica psa ob lajanju na izbran način (električno opozorilo, vibracijsko opozorilo ali zvok) opozori, da njegovo vedenje ni primerno. Pes po kratkem času uporabe začne povezovati svoj lajež z negativno posledico in postopoma preneha s prekomernim lajanjem.

Nevidne ograje so primerne za pse, ki radi pobegnejo iz nezavarovanih dvorišč. Če v tem prepoznate svojega psa, potem bo zanj primerna nevidna ograja – gre za paket dveh izdelkov; pasje ovratnice in centralne postaje. Ko se pes približna ograji na določeno razdaljo, ga ovratnica opozori z zvočnim signalom. V primeru prečkanja ograje pa ga opozori z električnim opozorilom. Za človeka je ograja nevidna (zakopana nekaj centimetrov pod zemljo), pes pa se ji bo izogibal zaradi opozoril.

Vsi Dogtrace izdelki so dobavljivi v roku 7 delovnih dni.

 

//Distria.eu

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja